FUDBALER INTERA KRITIKOVAO IBRAHIMOVIĆA: "On voli da je u centru pažnje, a uopšte nije doprineo osvajanju titule"

Novosti online

22. 06. 2022. u 22:43

FUDBALER Intera Hakan Čalhanoglu izjavio je danas da su "neroazuri" kvalitetniji tim od aktuelnog prvaka Italije Milana.

ФУДБАЛЕР ИНТЕРА КРИТИКОВАО ИБРАХИМОВИЋА: Он воли да је у центру пажње, а уопште није допринео освајању титуле

ŽESTOKO sukob Ibrahimovića i Lukakua/Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Čalhanoglu je pre godinu dana napustio Milan, koji je tada bio drugoplasirani tim Serije A, i pojačao Inter koji je u to vreme bio šampion.

Nakon njegovog dolaska milanski rivali zamenili su uloge na tabeli, pa je Turčin bio predmet sprdnje među navijačima Milana.

- Bilo je teško. Isti grad, ali druge boje. Ali video sam priliku da dođem u redove vladajućeg šampiona Italije. A onda se dogodila situacija da je moj bivši tim postao šampion i kao da sam ja krivac za tako nešto. Ja sam veoma srećan u Interu i navijači su od velike pomoći. U Milanu sam igrao četiri godine i nikada navijači nisu skandirali moje ime, a u Interu mi se to dešava na svakom zagrevanju - izjavio je Čalhanoglu za turski "Trivibu Spor".

Reprezentativac Turske uporedio je dve ekipe.

- Inter je mnogo jači od Milana. Izgubili smo derbi iznenada, pošto smo Ivan Perišić i ja zamenjeni u 75. minutu. U Kupu Italije se videlo, pobedili smo 3:0", obrazložio je nekadašnji vezista Hamburga i Leverkuzena, poznat po jakom šutu i dobrim prekidima - rekao je fudbaler Intera.

Čalhanoglu se osvrnuo na napadača Milana Zlatana Ibrahimovića koji je sa navijačima pevao uvredljive pesme na njegov račun.

- On je čovek od 40 godina, ne 18. Ja te stvari ne bih radio u njegovim godinama. Prestar je za to. Ali on voli da bude u centru pažnje. On uopšte nije doprineo Skudetu, jedva je igrao, ali učinio bi sve da bude svakako u fokusu - poručio je vezista Intera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni