FIORENTINA PREGOVARA SA DVOJICOM NAŠIH REPREZENTATIVACA: Vanja i Luka pred Firencom

N. I.

22. 06. 2022. u 20:01

KADA neki klub zavoli fudbalere iz Srbije, onda se izgleda ne odustaje od starih navika.

ФИОРЕНТИНА ПРЕГОВАРА СА ДВОЈИЦОМ НАШИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА: Вања и Лука пред Фиренцом

Foto arhiva VN

 Italijanska Fiorentina se pre nekoliko meseci jedva odrekla Dušana Vlahovića, koji je napustio Firencu i pojačao Juventus, a "viola" će izgleda ubrzo da popunjava prazninu u špicu svog napada novim Srbinom - Lukom Jovićem.


Pošto je ovaj napadač prvo briljiraoa u Bundesligi i dresu Ajntrahta, pa za 60 miliona evra otišao u Zidanov Real Madrid, njegova karijera je počela da "tapka u mestu", pošto je priliku i minute na terenu kod slavnog Francuza, ali njegovog naslednika Karla Ančelotija počeo da dobija - na kašičicu. Sada se pojavila mogućnost da Jović ode na pozajmicu u Fiorentinu i da pola njegove plate plaćaju Madriđani, a pola Firentinci. Inače, za italijanski klub već nastupaju Nikola Milenković, Matija Nastasić i Aleksa Terzić.

Mala srpska fudbalska kolonija bi mogla da se dodatno uveća, ukoliko se kao istinite obistine najave Italijana da će u Fiorentinu i golman Torina Vanja Milinković-Savić, reprezentativac Srbije i rođeni Sergejev brat, koji je i dalje u Laciju, ali je već nekoliko letnjih prelaznih rokova "glavna zvezda" novinskih tekstova, predviđanja i nagađanja o klubovima koji ga žele...

Ispostaviće se možda već početkom ovog leta da će u Firenci sledeće sezone igrati čak petorica srpskih reprezentativaca, pa će selektor Dragan Stojković na samo jedan mejl moći da šalje pozive Milenkoviću, Nastasiću, Terziću, Joviću i Milinković-Saviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju