NAJVEĆI MALER U SVETU FUDBALA: Zbog njega je Inter izgubio titulu, a igrač Čelsija mu je "oteo" devojku (FOTO/VIDEO)

Novosti online

17. 06. 2022. u 10:19

JONUT Radu je rumunski fudbalski golman koji se "proslavio" na meču Bolonje i Intera, gde je velikom greškom praktično svom timu onemogućio odbranu titule, te dopustio Milanu povratak na prvo mesto i na kraju titulu šampiona Italije.

НАЈВЕЋИ МАЛЕР У СВЕТУ ФУДБАЛА: Због њега је Интер изгубио титулу, а играч Челсија му је отео девојку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/ Danny DweRO

Radu je tada stao na gol umesto iskusnog Samira Handanovića, ali je pri rezultatu 1:1 velikom greškom koštao Inter i smatra se jednim od najvećih tragičara protekle sezone, iako je to bila jedna od retkih utakmica u kojima je dobio šansu da stane na gol. Rumun je tada napravio veliki propust kada je promašio loptu, nakon toga "neroazuri" su primili gol i izgubili utakmicu. A taj bolan poraz možda je bio i ključan u borbi za trofej.


Međutim, to nije jedino loše što se Raduu dogodilo ove godine. Italijanski mediji ranije su pisali o njegovoj vezi sa bivšom italijanskom misicom Karolinom Stramare, koju zovu "italijanskom Megan Foks".

Ona je sada fotografisana u društvu Čelsijevog fudbalera Markosa Alonsa (31), koji je odlučio da letnji odmor provede sa grupom prijatelja na Ibici.


Stramareova je poznati model u Italiji, a na društvenoj mreži "Instagram" prati je preko 400 hiljada ljudi. 




Rumunski golman definitivno nema sreće ili ovo nije njegova godina. Radu ovog leta napušta "grad mode", a i dalje nije pronašao novi klub.

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke čitaocima "Novosti"


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati