REAL PRAVI STRAŠAN TIM ZA BUDUĆNOST: Još jedan od najvećih talenata sveta pred vratima "Santjago Bernabeua"

Novosti online

15. 06. 2022. u 13:05

ČELNICI Reala spremni su da ponude Borusiji iz Dortmunda čak 90 miliona evra za mladog engleskog fudbalera Džuda Belingama, prenose španski mediji.

РЕАЛ ПРАВИ СТРАШАН ТИМ ЗА БУДУЋНОСТ: Још један од највећих талената света пред вратима Сантјаго Бернабеуа

FOTO: AP/Tanjug

"Kadena Ser" navodi da će prvi čovek Reala Florentino Perez učiniti sve da dogovori transfer tokom leta, ali će Belingam potpisati ugovor sa madridskim klubom tek u julu naredne godine.


Španski mediji podsećaju da je Real već ispunio kvotu igrača koji nisu državljani EU, ali zato Perez želi da "kapariše" engleskog fudbalera za sezonu 2023/2024.

Real je spreman da Borusiji sa bonusima isplati najmanje 90 miliona evra, a Belingam bi trebalo da potpiše šestogodišnji ugovor sa madridskim klubom.

Foto: Tviter



Osamnaestogodišnji Britanac je ponikao u Mančester sitiju, a od 2020. je član Borusije. On je za klub iz Dortmunda odigrao 90 utakmica i postigao je 10 golova. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 15 mečeva.

Podsetimo, u prestonicu Španije nedavno je stigao i talentovani Orelijen Čuameni za vrtoglavu cifru od 100 miliona evra. U timu je takođe još jedan igrač kome se prognozira briljantna budućnost, Eduardo Kamavinga, koji je već zacementirao svoje mesto u startnih 11. 

Kupovinom Belingama Real bi nastavio reformu ekipe i promenio politiku kluba da dovodi isključivo igrače na vrhuncu karijere. 

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPOSEĆENIJIH FINALA SP I FUDBALU: Katar ima priliku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju