FUDBALSKI POTRES NA MARAKANI: Zvezda nudi 2 miliona Gentu za reprezentativca Gane

Novosti online

11. 06. 2022. u 10:13

CRVENA zvezda priprema se za novu sezonu, a snage skauting službe usmerene su na pronalaženje novih pojačanja. Čini se da su jedno pronašli u Belgiji.

ФУДБАЛСКИ ПОТРЕС НА МАРАКАНИ: Звезда нуди 2 милиона Генту за репрезентативца Гане

FOTO: EPA

Zanimljivo pojačanje pronašli su crveno-beli u Istočnoj Flandriji, reč je o krilnom fudbaleru Osmanu Bukariju (23).

Kako prenosi "Mondo" Pregovori sa Gentom su intenzivirani u prethodnim danima, a igrač je prema navodima portala nadomak potpisa za Crvenu zvezdu.

Kako se navodi, ponuda koju je Zvezda poslala glasi: Dva miliona evra, uz određene procente od naredne prodaje, što se tek treba dodatno definisati.

Prethodnu sezonu proveo je u Nantu.

U Francuskoj je odigrao 24 duela u Ligi 1, ulazio je često sa klupe, a postigao je dva gola i četiri asistencije. Klub je nakon završetka sezone saopštio da ga neće otkupiti.

Nakon toga vratio se u Gent, ima ugovor na još godinu dana, a navodno ga u Zvezdi vide kao zamenu za El Fardu Bena.

Reč je o fudbaleru pred kojim su najbolje godine, u decembru puni 24, a očekuje da se nađe na spisku putnika Gane za Svetsko prvenstvo u Kataru, za "crne zvezde" odigrao je pet mečeva, postigao jedan gol, a u poslednje vreme dobija sve veću šansu u nacionalnom timu.

Ponikao je u Lavovima iz Akre, igrao u Anderlehtu, a u slovačkom Trenčinu je doživeo afirmaciju. Nakon toga je usledio transfer u Gent za milion evra.

Igrao je dva puta protiv Crvene zvezde, a dobrim igrama u sezoni 2020/21 kao igrač Genta skrenuo je pažnju čelnika beogradskog kluba.

Videćemo da li će na kraju ponuda od dva miliona evra zadovoljiti standarde Genta, što bi bila druga velika kupovina Zvezde u ovom prelaznom roku nakon što su za Kingsa Kangvu izdvojili milion.

Po specijalizovanim sajtovima za transfere trenutna cena Bukarija iznosi tri miliona evra.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)