"NE VIDIM SEBE KAO TRENERA PARTIZANA": Saša Ilić zvanično predstavljen u CSKA, beogradski tim nezaobilazna tema i u Bugarskoj

Novosti online

08. 06. 2022. u 18:11

NAJTROFEJNIJI fudbalski tim Bugarske CSKA iz Sofije danas je zvanično predstavio bivšeg fudbalera Partizana Sašu Ilića kao novog trenera.

НЕ ВИДИМ СЕБЕ КАО ТРЕНЕРА ПАРТИЗАНА: Саша Илић званично представљен у ЦСКА, београдски тим незаобилазна тема и у Бугарској

FOTO: M. Vukadinović

Ilić je kroz karijeru igrao za klubove koji su u samom vrhu nacionalnih prvenstva, a istakao da je i u Sofiju došao kako bi osvajao trofeje.


Šampion Bugarske u prethodnih 11 sezona bio je Ludogorec, pa će bivši strateg Čukaričkog imati veliki izazov isped sebe. Kako prekinuti domaciju tima iz Razgrada i postati heroj prestonice naših komšija.  

- Dugo sam bio fudbaler i nikad ništa nisam obećavao. Radićemo i trenirati jako, naporno i svi ćemo biti posvećeni poslu koji budemo radili. O učinjenom ćemo diskutovati na kraju sezone. Razlog dolaska ovde je moja želja da se borim za trofeje. To mi je i bio prvi uslov kada sam počeo pregovore sa CSKA. imamo dobru bazu igrača, ekipu spremnu da se bori za sve trofeje. Moramo da pojačamo tim na nekoliko pozicija ako želimo da budemo konkurentniji nego prethodnih godina. Potrebno su mi igrači koji prave razliku. Neću tražiti izgovore - rekao je Ilić na prvom obraćanju bugarskim medijima kao trener CSKA iz Sofije.

Bivši kapiten Partizana kratko je obrazložio zbog čega karijeru nije nastavio u voljenom klubu, a odgovor je iznenadio sve pristalice crno-belih.

- U ovom trenutku ne vidim sebe kao trenera Partizana - izjavio je novi trener CSKA iz Sofije.

Ilić je rekorder po broju nastupa za Partizan, a u crno-belom dresu odigrao je 861 utakmicu i postigao 240 golova.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrike prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije