GOTOVO JE! Luka Jović napušta Madrid

Novosti online

05. 06. 2022. u 12:42

REAL Madrid osvojio je ove sezone naslov prvaka Španije, a pobedom protiv Liverpula u finalu Lige šampiona još jednom su postali prvaci Evrope.

ГОТОВО ЈЕ! Лука Јовић напушта Мадрид

Foto: AP

Ipak to ne znači da se ovog leta u klubu neće dešavati značajne promene. Kako piše "Marka", Real Madrid će imati "kolateralne žrtve". Metafora je to za igrače koji sledeće sezone neće ili ne bi trebali da ostanu u klubu.

Trojica su se već oprostila. Brazilac Marselo po isteku ugovora napušta klub kao najtrofejniji fudbaler svih vremena. Večno kritikovani Velšanin Geret Bejl takođe je rekao zbogom, kao i Isko.

A još je šest igrača Reala sa spakovanim koferima čekaju na koju će stranu iz Madrida. To su Sebaljps, Asensio, Jović, Mariano, Valjeho i rezervni golman Lunin.

Kako piše Marka, Luka Jović gotovo sigurno odlazi iz kluba. Srpski napadač već odavno nije u kombinacijama Karla Anćelotija i proglašen je promašajem. Njegova je izgledna sudbina povratak u Bundesligu. Jović ima ugovor koji ističe 2023. godine i u toj poslednjoj godini Real ne želi da ga zadrži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!