TRAŽE POJAČANJA PREKO FEJSBUKA: Hrvatski drugoligaš ima oprobani recept za uspeh, protekle sezone im je zamalo izmakla promocija

Novosti online

04. 06. 2022. u 18:16

FUDBALSKI klub Rudeš iz Zagreba osnovan je krajem prošlog veka a tokom kratke istorije uspeo je i da dve sezone provede u najvišem razredu hrvatske fudbalske piramide.

ТРАЖЕ ПОЈАЧАЊА ПРЕКО ФЕЈСБУКА: Хрватски друголигаш има опробани рецепт за успех, протекле сезоне им је замало измакла промоција

foto: N. Paraušić

pre tri godine ispali su u Drugu ligu a prošle godine im je za dva boda promakla promocija u najviši rang. Prošle zime su na originalan način tražili pojačanja, a to je očigledno dalo rezultate pa su se i ovog leta odlučili na isti korak.

- Ambicija kluba za sezonu 2022/23 je jasna, ulazak u ligu 10 najboljih klubova u Hrvatskoj! Dve godine za redom smo bili blizu cilja, ali smo dovoljno sazreli da nadolazeća sezona bude naša sezona. Ukoliko imaš ambiciju i bio si igrač 1. ili 2. HNL lige ili igrao u inostranstvu, kontaktiraj nas i postani drukčiji od drugih - objavio je klub na Fejsbuku.

Rudeš je pree nekoliko meseci zauzeo stupce štampe u regionu kada je klub za igrača Cibalije platio obeštećenje u vidu tri konstrukcije gola - sa mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda