CELA ŠPANIJA SE UROTILA PROTIV LUKE JOVIĆA: Real surovo ignoriše njegove želje, mediji ga sele iz Madrida

Novosti online

02. 06. 2022. u 21:05 >> 08:47

ŽELjA Luke Jovića za narednu sezonu je jasna, a to je ostanak u Real Madridu po svaku cenu, prenosi portal "BI SOKER". Takođe se navodi da čelnici novog šampiona Evrope nisu zainteresovani da zadrže Srbina na "Santjago Bernabeu".

ЦЕЛА ШПАНИЈА СЕ УРОТИЛА ПРОТИВ ЛУКЕ ЈОВИЋА: Реал сурово игнорише његове жеље, медији га селе из Мадрида

FOTO: Tanjug/AP

Podsećanja radi, za Jovića se u proteklom periodu pisalo da bi mogao u Hetafe na pozajmicu. Potom su usledile glasine koje su ga selile na "San Siro" u potencijalnoj trampi Reala i Milana, u kojoj bi Jović bio kusur za dovođenje nove senzacije Serije A.

Kako trenutno stvari stoje, nema klubova koji su spremni da "iskeširaju" 30 miliona za potpis igrača kome ugovor ističe tek 2025. 

O Joviću danas piše i španska "Marka".  Prema navodima ovog lista jedini način da neko plati visoko obeštećenje za bivšeg igrača Zvezde jeste potencijalna eksplozija u dresu nacionalnog tima.

- Srpski napadač ima ispred sebe četiri meča sa nacionalnim timom da se probije na tržištu, nakon što je skoro nestao u dresu Reala. Ovo nije bila njegova sezona u Madridu i Jović koji ima ugovor do juna 2025. godine jedan je od prvih u redu za odlazak iz tima, ali postoji jedan hendikep. Njegove loše brojke ne čine ga previše traženim na tržištu- prenosi "Marka".

Još jednom, srpski reprezentativac koji je do skoro imao reputaciju jednog od najboljih špiceva Evrope nalazi se u nemilosti čelnika "kraljevskog kluba". Mediji, uprava, trener, navijači, kao da se cela Španija urotila protiv njega. 


Luka Jović je minulu sezonu završio sa 19 odigranih utakmica. Ukupno je odigrao samo 551 minut, pa je bilo gotovo nemoguće da pokaže svoj predatorski osećaj za gol.

Postigao je jedan pogodak i upisao tri asistencije.

 


BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji