SLUČAJ NA KOME ĆE RADITI PSIHOLOZI: Liverpul nudi stručnu pomoć navijačima koji su svedočili nasilju u Parizu

Novosti online

02. 06. 2022. u 15:01

ENGLESKI fudbalski klub Liverpul ponudio je psihološku pomoć navijačima koji su doživeli traume u Parizu za vreme finala Lige šampiona, saopštio je tim sa "Enfilda".

СЛУЧАЈ НА КОМЕ ЋЕ РАДИТИ ПСИХОЛОЗИ: Ливерпул нуди стручну помоћ навијачима који су сведочили насиљу у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Subotnje finale između Reala i Liverpula kasnilo je 35 minuta, a francuske vlasti su saopštile su da su za to odgovorni navijači Liverpula. Čelnici engleskog kluba su potom zatražili izvinjenje od francuske vlade, tvrdeći da su organizatori odgovorni za incidente oko stadiona u Parizu.


U saopštenju Liverpula se navodi da će klub ponuditi navijačima psihološku pomoć, ukoliko smatraju da im je ona neophodna.

Engleski klub tvrdi da francuska policija nije dozvolila navijačima Liverpula da uđu na stadion, iako su imali regularne ulaznice, dok su im lokalni kriminalci krali novac i stvari u toj gužvi.

- Scene kojima ste svedočili na stadionu u Parizu pre i posle utakmice živeće vam u sećanju zbog pogrešnih razloga. Liverpul želi da znate da vam je na raspolaganju pomoć stručnjaka- naveo je engleski klub.

Podsetimo, u velikom finalu Lige šampiona Real Madrid je savladao klub iz grada Bitlsa rezultatom 1:0 i tako 14. put u svojoj bogatoj istoriji poneo naslov prvaka Evrope.

 

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024