NEVIĐEN HAOS, BRUKA OBIŠLA SVET: Zašto je kasnilo finale Lige šampiona (FOTO/VIDEO)

A. Ilić

28. 05. 2022. u 22:06

UTAKMICA finala Lige šampiona kasnila je 36 minuta sa početkom, a igrači na terenu, kao i gledaoci kraj malih ekrana u prvi mah nije znala šta se dešava.

НЕВИЂЕН ХАОС, БРУКА ОБИШЛА СВЕТ: Зашто је каснило финале Лиге шампиона (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: AP

Razlog kašnjenja je odluka organizatora da se sačeka sa početkom meča kako bi svi navijači ušli na "Stadion Francuska". Naime, organizacija meča nije na nivou kakav smo navikli od finala Lige šampiona.

Navijači bez ulaznica pokušali su da probiju zaštitne ograde, a neki su čak uspeli i da preskoče barijere visoke nekoliko metara. Snimci tih pokušaja obišli su svet.

Policajci su u nemoći da adekvatno reaguju pokušali da uspostave red korišćenjem suzavaca, a nisu se ustručavali da ga upotrebljavaju čak ni u okolini male dece.

Zbog svih dešavanja oko stadiona u Parizu navijači sa kartama nisu mogli da uđu, a organizatori su upravo zbog njih odlučili da meč počne kasnije, što je presedan kada je finale Lige šampiona u pitanju.

Jednom od navijača Liverpula preselo je praćenje meča, u neverici i očaju je gledao ulicama Pariza, nakon što je u haosu izgubio brata.

Zaista nemile scene na kakve tokom organizacije ovakve vrste događaja do sada nismo navikli.

BONUS VIDEO: TRANSFER ZVEZDA: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati