RONALDINJO PREDVIDEO FINALE: Pogledajte ko ima veće šanse za pobedu prema mišljenju čuvenog Brazilca

Novosti online

28. 05. 2022. u 20:18

FUDBALSKA legenda, Ronaldinjo, predvideo je ishod finala UEFA Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida 28. maja na Stade de Fransu.

РОНАЛДИЊО ПРЕДВИДЕО ФИНАЛЕ: Погледајте ко има веће шансе за победу према мишљењу чувеног Бразилца

foto: EPA

Obe ekipe su u sjajnoj formi. Liverpul je nedavno osvojio FA Kup. Mohamed Salah i Sadio Mane su na vrhuncu svojih karijera. U međuvremenu, Real Madrid je osvojio svoju 35. titulu u La Ligi u aprilu, pošto je bio daleko najdominantniji tim u Španiji ove sezone. Karim Benzema ga mnogi promiču kao favorita za Zlatnu loptu 2022. Uzbuđenje raste uoči finala u subotu, 28. maja, a bivša zvezda Barse Ronaldinjo je predvideo ko će trijumfovati.


Brazilska ikona timu Jirgena Klopa daje veće šanse za trijumf.

- Liverpul i Real su veoma slični timovi kada je u pitanju želja za pobedom i jedni i drugi se bore do poslednjeg minuta. To su dva neverovatna tima sa neverovatnim igračima. Nadam se da će ovo biti veoma lepo finale sa mnogo golova, Madrid je pokazao mnogo duha i vratio se iz teških situacija ove sezone, ali u trenutnoj formi mislim da Liverpul može da pobedi ako postigne golove na početku - rekao je čuveni dribler.

Brazilac je izjavio da će ključ biti u odbrani "redsa".

- Mislim da Liverpul u odbrani ima iskusan tim i ne verujem da će napraviti iste greške koje su pravili drugi timovi protiv Reala - zaključio je Ronaldinjo.

BONUS VIDEO: Navijači Liverpula spremni za finale Lige šampiona

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)