"NOVOSTI" U PARIZU: Navijači u velikom broju stigli u Pariz na finale Lige šampiona (FOTO/VIDEO)

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

28. 05. 2022. u 19:55

RAZMILELI su se navijači Liverpula i Reala juče pariskim ulicama. Po prelepom vremenu, grupice navijača zagrevale su se za veliko finale, pesmama, ali i pivom i vinom u bistroima Grada svetlosti. Često, jedni uz druge, za susednim stolovima.

НОВОСТИ У ПАРИЗУ: Навијачи у великом броју стигли у Париз на финале Лиге шампиона (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: G. Č.

Španci, ljuti što im se nije pridružio Mbape, ali srećni što imaju Benzemu, krstarili su Jelisjeskim poljima, pevajući, u jednom trenutku čak i Rafaelu Nadalu, imajući u vidu da se trenutno igra i Rolan Garos. Iz mnogobrojnih automobila sa žutim tablicama i volanom na desnoj strani, vijorila su se crveno-beli šalevi.

 

Bilo je i puno porodica, a sekcije su pravili ispred Trijumfalne kapije ili uz Ajfelovu kulu. Navijači su se skupljali na Šanzelizu, ispred Gradske kuće, kod Notr Dama, u Latinskom kvartu, pred stadionom u Sen Deniju. Neki su došli i bez karata, nadajući se sa će im se, možda, posrećiti da pronađu ulaznicu. A one, kao da su od zlata, na crnoj berzi prodavale su se juče i za neverovatnih deset hiljada evra! Prethodnih dana preprodavci su ih cenili od tri do pet hiljada.

Utakmica koju možete pratiti na portalu "Novosti" igra se od 21 sat.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina