STIŽE PRVO POJAČANJE NA "MARAKANU": Zvezda uzima igrača Arsenala (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2022. u 12:42

CRVENA zvezda je osvojila duplu krunu. Završena je crveno-bela sezona iz snova, a kako bi imali istu, a možda i bolju narednu, vodeći ljudi kluba sa Marakane ne sede skrštenih ruku. Zvezdan Terzić i ekipa su krenuli u potragu za pojačanjima.

СТИЖЕ ПРВО ПОЈАЧАЊЕ НА МАРАКАНУ: Звезда узима играча Арсенала (ВИДЕО)

Foto: Arsenal Tula

A prvi u nizu novajlija u Ljutice Bogdana mogao bi da parafira ugovor sa Crvenom zvezdom možda već u ponedeljak ili utorak.

Prema saznanjima "Mocartsporta", Zvezda je vrlo blizu da kompletira transfer veziste Arsenala iz Tule, reprezentativca Zambije Kingsa Kangve.

Reč je o igraču koji je ispao iz Premijer lige Rusije sa timom iz Tule, ali je imao odličnu sezonu iza sebe i ubedio sportski sektor crveno-belih da bi bio istinsko pojačanje. Hvalospeve na račun Kingsa Kangve je sipao i trener Arsenala Miodrag Božović, koji je sa reprezentativcem Zambije sarađivao tokom ove sezone.

Potencijalni Zvezdin novajlija se najbolje snalazi na poziciji „osmice“, a ove sezone reprezentativac Zambije je odigrao 19 utakmica u Premijer ligi Rusije, postigao je četiri, a namestio pet golova. Bio je, sasvim sigurno, najbolji pojedinac u redovima Božovićevog tima.

Tamnoputi vezista ima ugovor sa Arsenalom do 2023. godine, što znači da će Crvena zvezda morati da plati određeno obeštećenje, ali pošto su ispali u drugu ligu, verovatno neće biti velika suma.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)