MALO KO JE OVO OČEKIVAO: Evo ko prenosi finale Kupa Srbije Crvena zvezda - Partizan

Novosti online

26. 05. 2022. u 08:09

FUDBALERI večitih rivala Crvene zvezde i Partizana igraće danas u finalu Kupa Srbije, našem namasovnijem klupskom takmičenju.

МАЛО КО ЈЕ ОВО ОЧЕКИВАО: Ево ко преноси финале Купа Србије Црвена звезда - Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počeće u 18 sati, a navijači širom Srbije moći će da gledaju TV prenos na Prvom programu RTS-a (uz naravno i prenos na Arena sportu), što je lepa vest.

U bogatoj istoriji večitih rivala "crveno-beli" su do sada 25 puta osvajali pehar u Kupu, dok su "crno- beli" trijumfovali 16 puta.

I prošle godine finale je igrano na stadionu "Rajko Mitić", a slavili su fudbaleri Crvene zvezde posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Podsećanja radi, Dejan Stanković je juče stavio potpis na novi ugovor sa Zvezdom i već se nagađa koja će biti pojačanja sa kojima će crveno-beli na leto krenuti u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sa druge strane, Aleksandar Stanojević naglasio je da će insistirati da njegovi igrači ponosni istrče na utakmicu nakon superligaške sezone u kojoj im je titula izmakla u poslednjem kolu, za dva boda.

Pištaljka za današnje finale je poverena mladom arbitru Milošu Milanoviću (1993. godište), koji će prvi put suditi utakmicu najvećih srpskih klubova.

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije