MILINKOVIĆ SAVIĆ IDE IZ LACIJA? Sergej može da promeni klub, ali samo ako ide u jedan od pet najboljih na svetu

Novosti online

25. 05. 2022. u 08:30

SRPSKI fudbaler Sergej Milinković Savić već dugo se povezuje sa mnogim timovima, ali je i dalje igrač Lacija. Iako se za njega raspituju mnogi velikani, vlasnik kluba iz Rima ne namerava da ga proda.

МИЛИНКОВИЋ САВИЋ ИДЕ ИЗ ЛАЦИЈА? Сергеј може да промени клуб, али само ако иде у један од пет најбољих на свету

Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Reprezentativca Srbije odavno žele velikani kao što su Mančester junajted i PSŽ, ali ga prvi čovek kluba Klaudio Lotito ne namerava prodati ili barem ne za neki "normalan" novčani iznos.

- Sergej je želja svih klubova, ali on nema cenu. Cenu određuju samo oni koji stavljaju nešto na prodaju. A ja nisam stavio njega u izlog. O fudbalerovom odlasku razgovaraćemo samo pod uslovom da stigne ponuda koja zadovoljava njegove profesionalne i finansijske, kao i naše ekonomske zahteve - rekao je Lotito.

Iako je Italijanu jasno da je srpski vezista tražena roba, on je svima stavio do znanja da je Lacio taj koji odlučuje da li će ga prodati.

- Da budem jasan, otići će samo pod uslovom da dobijemo ponudu klubova koji su među top pet na planeti. Čak ni tada nećemo odmah da ga prodamo, jer moramo prvo da se uverimo da nećemo da napravimo nešto loše Sergeju, jer on to ne zaslužuje - zaključio je predsednik kluba.

Milinković Savić je stigao pre sedam godina. Za tim iz Rima je odigrao 294 meča i postigao 54 gola.


BONUS VIDEO: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati