HAOS U TIRANI: Opšta tuča na ulicama, navijači Rome i Fejenorda lomili, tukli koga su stigli! (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2022. u 08:23

LUDNICA u Tirani - ukratko se tako može opisati uvertira pred finalni meč Lige konferencija između Rome i Fejenorda. Meč je na programu od 21 čas u sredu, a pred duel na stadionu "Eir Albanija" navijači su imali svoj duel na ulicama tirane.

ХАОС У ТИРАНИ: Општа туча на улицама, навијачи Роме и Фејенорда ломили, тукли кога су стигли!  (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/Matt_eooO

Vinovnici haosa su ultrasi oba kluba, javljaju albanski mediji, a na društvenim mrežama je osvanuo snimak koji možda i najbolje opisuje situaciju koja vlada po celoj Tirani i kolika je mržnja između Albanaca, Rimljana i Holanđana.

Više policajaca je povređeno i zbrinuto u bolnicu sa lakšim povredama posle okršaja sa huliganima oba kluba, na nekoliko lokacija u gradu tokom čitavog dana.

Ultrasi nisu zaobišli ni nevine ljude u gradu, koji su se slučajno tu našli. Razlupali su i nekoliko automobila, napravili su ogromnu materijalnu štetu na nekoliko mesta kuda su prošli u svom pohodu.

Kako prenosi portal "Panorama sport", grupa navijača "vučice", koja je inače sve vreme bila u pratnji policije, napala je i zgradu premijera Albanije!

Ništa manje opasni nisu bili ni navijači Fejenorda, koji su na drugom kraju grada bili spremni na obračunaju sa svakim ko im se nađe na putu.

Još jedan albanski medij izveštava da je jedan 45-godišnji građanin dobio batine od holandskih navijača, jer im je dobacio "Roma".

Utakmica između "vučice" i Fejenorda na programu je od 21 sat.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024