BORJAN SIJA OD SREĆE: Hvala Stankoviću! Bilo je uspona i padova, ali smo izašli kao pobednici

Novosti online

23. 05. 2022. u 11:23

KAPITEN Crvene zvezde Milan Borjan osvojio je petu uzastopnu titulu sa crveno-belima.

БОРЈАН СИЈА ОД СРЕЋЕ: Хвала Станковићу! Било је успона и падова, али смо изашли као победници

FOTO: M. Vukadinović

Iskusni golman je kao predvodnik generacije podigao pehar posle meča sa Voždovcem (3:1).

- Neverovatna utakmica i atmosfera. Od početka sezone smo verovali da ćemo da osvojimo titulu i u tome smo uspeli. Imali smo zaostatak od pet bodova, ali smo verovali na polusezoni, uspeli da preokrenemo i osvojimo 33. titulu i petu u nizu. Čestitao bih saigračima, stručnom štabu, navijačima, upravi i čitavoj zvezdaškoj javnosti koja treba da bude ponosna. Bilo je uspona i padova kroz celu sezonu, ali smo izašli kao pobednici i pokazali veličinu Crvene zvezde. Dokazali smo da smo porodica i želim zvezdašima da ovo proslave u zdravlju i veselju - rekao je Borjan za klupski sajt. 

Trener Dejan Stanković dozvolio je kapitenu da izvede penal u poslednjim minutima duela sa Voždovcem i upiše se i on u listu strelaca.

 - Mnogo utakmica unazad pričamo o tome da šutnem penal i dam gol. Postigao sam gol protiv Kopenhagena, ali u ligi nisam. Hteo sam da ispunim neke stvari koje mi nisu uspele u dosadašnjem delu karijere. Nisam imao tremu i hvala treneru Stankoviću što mi je dozvolio da šutnem penal, da postignem prvi gol, hvala i saigračima, proslavili smo svi zajedno. Znaju kroz šta smo prošli... Idemo na duplu krunu, daće Bog da osvojimo Kup u četvrtak i da odemo na zasluženi odmor.

 Posle postignutog gola, otrčao je do „severa”.

 - Neverovatan je osećaj, emocije su mi pomešane i želeo bih da pogodak i titulu posvetim mojoj porodici, jer su oni uvek bili uz mene. I kad su bili usponi i kad su bili padovi i hvala im na neverovatnoj podršci koju mi pružaju svih ovih godina u Zvezdi. Bilo je svega, ali imamo našu ljubav, kutak i dvor i to nas čini jačima - podvukao je Borjan. 

Bonus video: Velika bakljada "delija" u završnici meča Crvena zvezda - Voždovac

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a