DA LI JE PREMIJER LIGA REGULARNA? Aston Vila ima 18 miliona razloga da u nedelju izgubi od Mančester sitija

Novosti online

20. 05. 2022. u 10:02

Foto-finiš odlučiće šampiona Engleske. Odluka o najboljem timu na „ostrvu” pašće u nedelju u poslednjem, 38. kolu Premijer lige.

ДА ЛИ ЈЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГА РЕГУЛАРНА? Астон Вила има 18 милиона разлога да у недељу изгуби од Манчестер ситија

FOTO: EPA

Mančester siti ima bod prednosti u odnosu na Liverpul pred poslednjih 90 minuta. Računica je jasna, crveni ako žele da preteknu „građane” moraće da pobede Vulvs na Enfildu, a da četa Pepa Gvardiole ne pobedi Aston Vilu na Etihadu.

Navijači Liverpula uzdaju se u svoju legendu Stivena Džerarda, trenera Aston Vile koji bi mogao iz ljubavi prema „redsima” da dobro preznoji Mančester siti. Ipak, ako bi to nekada sjajni vezista uradio, „vilenjacima” bi direktno izbio 18 miliona evra iz džepa.

Kako? Otkrio je bivši defanzivac Mančester sitija i Aston Vile – Mika Ričards. On je Stivena Džerarda podsetio na jednu klauzulu. Reč je o transferu Džeka Griliša koji je sa Vila parka otišao na Etihad za 100 miliona funti. To nije sve.

– Znamo koliko je Stiven Džerard privržen Liverpulu i da bi bio najsrećniji kada bi „redsi” osvojili titulu. Međutim, ne sme da zaboravi klauzulu koju Aston Vila ima sa Mančester sitijem. Reč je o bonusu za transfer Griliša ako „građani” budu šampioni. Ako Pep Gvardiola i njegovi momci budu prvaci, Aston Vila dobija 18 miliona evra – rekao je Mika Ričards.

Neće biti lako Stivenu Džerardu protiv Sitija za svoj Liverpul, ali i Aston Vilu...

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale