DRIM TIM U SRCU SRBIJE: Milioner se vraća u superligaški klub, a sa njim stiže i trener koji je Zvezdi doneo titulu

Novosti online

17. 05. 2022. u 12:10

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović naslediće bivšeg stratega Partizana Zorana Milinkovića na klupi kruševačkog Napretka, prema pisanju Mocart sporta.

ДРИМ ТИМ У СРЦУ СРБИЈЕ: Милионер се враћа у суперлигашки клуб, а са њим стиже и тренер који је Звезди донео титулу

FOTO: FK Crvena zvezda

Slovenački stručnjak koji je u sezoni 2013/2014. doneo titulu šampiona Srbije crveno-belima, bez angažmana je od maja 2021. godine i rastanka sa Levskim.

Ovo bi sasvim sigurno predstavljao iskorak za Napredak, ali i možda najavu evropskih ambicija u narednoj takmičarskoj godini, s obzirom na to da im je na radaru trener sa pomenutim uspehom na klupi Crvene zvezde.

Foto: M.Vukadinović

 

Osim u srpskom timu, predvodio je i kao selektor reprezentacije Slovenije i Letonije, a između ostalih, radio je i u Lirsu i još nekim slovenačkim klubovima – najveći trag ostavio je u Domžalama, koje ga navodno žele nazad na klupi, pa Napredak ima velikog konkurenta u trci za Stojanovića.

Nagoveštaj viših ambicija Napretka u predstojećem periodu, kao i stabilnosti kluba predstavlja i činjenica da je Marko Mišković ponovo pokazao spremnost da ga podrži i pomogne.

Obavljao je osam godina funkciju predsednika, ali se u martu 2020. godine zvaničnom ostavkom rastao sa “čarapanima”.

Foto: I. Marinković

 

Tokom predsedničkog mandata, ali i pre te funkcije, finansirao je klub, a u saopštenju prilikom rastanka istakao je da su povod bile brojne privatne obaveze.

BONUS VIDEO - Rikardo ispisao istoriju Partizana

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili