DOKAZAO SE PROTIV BAJERNA I TOTENHEMA: Crvena zvezda obezbedila važan potpis

Novosti online

16. 05. 2022. u 17:44

NOVI razlog za zadovoljstvo na Marakani.

ДОКАЗАО СЕ ПРОТИВ БАЈЕРНА И ТОТЕНХЕМА: Црвена звезда обезбедила важан потпис

FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi talentovani štoper Aleksandar Lukić je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, te se stameni defanzivac obavezao na vernost voljenom klubu do 2024. godine, saopštili crveno-beli na klupskom sajtu.


Lukić, rođen 2002. godine, je zadužio dres Zvezde tokom letnjeg prelaznog roka 2017. godine. Na kraju sezone 2018/2019 osvojio je titulu šampiona sa kadetskom selekcijom, a nedugo zatim i potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Naredne godine sa vršanjacima nastupao je u Ligi šampiona za mlade fudbalere, gde je bio jedan od najboljih aktera na susretima sa Bajernom, Olimpijakosom i Totenhemom i imao velike zasluge za plasman crveno-belih u eliminacionu fazu takmičenja. Takođe, na okršajima protiv moldavskog Šerifa i danskog Midtjilanda stameni štoper je bio jedna od ključnih figura u tima Slavoljuba Đorđevića. 
 
Visoki centralni bek u aktuelnoj sezoni nastupa na pozajmici u redovima IMT-a gde je nezamenljiv u defanzivnoj liniji “Traktorista”. Odigrao je ukupno 22 utakmice u Prvoj ligi Srbije i imao veliki doprinos u igrama tima sa Novog Beograda koji je nadomak plasmana u najviši rang srpskog fudbala.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja