"KAD IZGUBIM, JA POBEĐUJEM": Emotivno obraćanje Siniše Mihajlovića na Renato D'Alari

Novosti online

15. 05. 2022. u 14:06

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović je pre početka utakmice između Bolonje i Sasuola na stadionu Renato D'Alara primio priznanje za najboljeg trenera meseca aprila u Seriji A, a nagradu je želeo da podeli sa svim članovima stručnog tima.

КАД ИЗГУБИМ, ЈА ПОБЕЂУЈЕМ: Емотивно обраћање Синише Михајловића на Ренато ДАлари

Foto: FK Bolonja

Oni su mu bili od velike pomoći u periodu kada je bio na bolničkom lečenju i zato su svi zajedno izašli na teren da bi primili priznanje.

Mihajlović se zahvalio na nagradi, a onda se osvrnuo na finiš sezone.

- U Veneciji nismo uspeli, nismo ni morali, ali sada moramo da osvojimo šest bodova kako bismo zabeležili najbolji finiš u eri predsednika Saputa. Navijači zaslužuju da se raduju. Šta nosi budućnost? Život me je naučio da razmišljam dan po dan, bavićemo se matematikom kad za to dođe vreme. Čak i kad izgubim, ja pobeđujem, jer nešto naučim. Ne rastete samo od rođenja, već i kao ljudi i igrali, to stalno ponavljam deci", kaže Mihajlović.

Srpski stručnjak je nagovestio da želi da ostane u Bolonji.

- Oduvek sam govorio da mi je lepo ovde, volim navijače, klub, tim. Uvek se trudim da dam sve od sebe i da izvučem najbolje od igrača, ponekad uspem, ponekad ne. Učimo iz grešaka u prošlosti", rekao je Mihajlović.

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju