MORINJO ZAVRŠIO U BOLNICI! "Posebni" izvukao deblji kraj iz duela sa igračem "K" (VIDEO)

O. M.

15. 05. 2022. u 10:43

NIJE redak slučaj da saigrači povrede jedan drugoga na tzreningu, ali ono što se desilo treneru Rome, legendarnom Žozeu Morinju ne viđa se baš tako često.

МОРИЊО ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ! Посебни извукао дебљи крај из дуела са играчем К (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/@XavsFutbol

Slavni Portugalac objavio je zabrinjavajući video iz medicinskog centra gde mu je ukazivana pomoć posle dueal sa jednim od igrača Rome.

U originalnom postu na Instagramu, "Posebni" je samo delimično otkrio identitet krivca za njegovu povredu, tačnije, dao je prvo slovo njegovog prezimena.

- Ako me vidite da šepam ili da sam prinuđen da obujem papuče, to je zato što me je igrač K udario.. K je RK ili MK - napisao je Murinjo.

Radi se o igraču čije prezime počinje na slovo K, a kako u prvom timu Rome nastupaju samo dvojica igrača sa tim inicijalom, počele su među fanovima i spekulacije da li je reč o holandskom defanzivcu Riku Karsdorpu ili o Albancu Marašu Kumbuli? 

Žulio Cezar se našalio kako je sada neizvesno da li će Morinjo moći da nastupi u finalu Lige konferencije. Ipak, bilo je i onih koji Morinjovu objavu nisu shvatili kao šalu, pa je Portugalac morao da objavi ko je igrač sa kojim se sudario:

- Nakon što sam primetio da Rika Karsdorpa uznemiravaju na društvenim mrežama, moram da objavim i ovu fotografiju da vidite da je Kumbula kriv - otkrio je legendarni trener.

Roma će se u finalu Lige konferencija 25. maja na stadionu Kombetare u Tirani sastati sa Fejenordom.

BONUS VIDEO - Pet tajni zbog kojih je Novak najbolji na svetu


 

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja