"NEĆE NAS TO ZAVARATI!" Dejan Stanković pred gostovanje Crvene zvezde u Kruševcu citirao Murinja

Novosti online

14. 05. 2022. u 18:16

FUDBALERI Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca sutra od 18:30 minuta odigraće utakmicu u okviru šestog kola plej-ofa nacionalnog prvenstva. Očekivanja pred još jedan težak meč izneo je šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković.

НЕЋЕ НАС ТО ЗАВАРАТИ! Дејан Станковић пред гостовање Црвене звезде у Крушевцу цитирао Муриња

FOTO: FK Crvena zvezda

- Ekipa igra dosta dobro. Odlučno igraju u ovom plej-ofu, ali još nije kraj. Jednostavno, ovaj fokus, ovaj odnos i ovakav ritam moramo da zadržimo do kraja. Prolaskom u finale kupa, kao što smo i pričali, izvukli smo maksimalan broj utakmica u sezoni na našu veliku sreću i zadovoljstvo, ali i na sreću naših navijača, koji su uvek tu, što su pokazali i protiv Novog Pazara. Tako da, svi zajedno idemo ka našem cilju. Čeka nas nezgodno gostovanje. Moram biti iskren i reći da Napredak u ovom plej-ofu nije ostvario pobedu, niti postigao gol, ali to ne treba da nas zavarava niti opušta. Uvek je to nezgodno i teško gostovanje. Uvek kada igraš van "Marakane" je dosta teže. Očekujem samo ozbiljan pristup od prvog minuta, kao što smo to radili u poslednjih nekoliko utakmica – počeo je Stanković.

Zvezdin protivnik nije zatresao mrežu rivala na poslednjih pet utakmica.


- Video sam to kroz natpise, kada smo radili skauting i pripremali utakmicu. Podaci i brojevi nikad ne lažu, ali kao što sam rekao, ne treba da se opterećujemo time - oprezan je strateg tima iz Ljutice Bogdana.

Stav javnosti je da titula gotovo sigurno ide u vitrine stadiona "Rajko Mitić", ali popularni "mister" siguran je da to neće uljuljkati njegove pulene.

- Igrači su svesni cele situacije, i neće se uspavati. Ko može da se uspava, kada si napravio takav uspeh do sada, da si bio na minus pet, a sada si na plus dva. Kako da se uspavamo. Ne vidim razlog za tim, niti želimo da se uspavamo. Naprotiv, ostaćemo budni do kraja.

Stanković je istakao da nema problema sa povredama i da je ceo sastav na raspolaganju, a onda se dotakao predstojećeg finala Kupa.

- Kao što kaže Žoze Murinjo: "Finala nisu za igranje, finala su za pobeđivanje", tako da gde god da igramo, nama je jasan cilj - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu, Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)