REMONT U NOVOM SADU: Vojvodina izabrala novog trenera, oduševio i u Srbiji i u Grčkoj, vraća se posle pet godina

Novosti online

13. 05. 2022. u 20:11

VELIKO spremanje, Vojvodina ulazi u period totalne reorganizacije i definisanja novog personalnog sastava. Pristalice kluba obradovaće vest da u toku ambicioznog procesa povratka "Voše" na pobedničke staze, na vrata "novosadske stare dame" kuca dobro poznato trenersko ime.

РЕМОНТ У НОВОМ САДУ: Војводина изабрала новог тренера, одушевио и у Србији и у Грчкој, враћа се после пет година

Foto: D. Dozet

Prema tvrdnjama grčkih medija, Vojvodinu će preuzeti aktuelni trener Asterasa, Milan Rastavac.

Reč je o bivšem selektoru mlade reprezentacije Srbije, koji je kasnije bio asistent u stručnom štabu Mladena Krstajića, u A selekciji "orlova". Rastavac od 2019. sedi na klupi grčkog superligaša, a prethodno je predvodio Ksanti i Radnički iz Niša.

Novosađanima je dobro poznato lice, s obzirom da je u Vojvodini radio kao asistent Zorana Marića. Više puta u prošlosti nagađalo se o povratku Milana Rastavca u srpski fudbal i izgleda da je kucnuo čas.

Profimedia

Klub je nakon odlaska Nenada Lalatovića izabrao Slavoljuba Đorđevića za njegovog naslednika, a onda je početkom proleća zaključeno da on ipak nije pravo rešenje. Nakon toga "kormilo" je preuzeo Dragan Radojičić koji nije imao mnogo uspeha. Upravo zbog toga klub je u potrazi za novim licem, koje će dugoročno promeniti istoriju srpskog velikana .

Vojvodina bi uskoro trebalo da dobije novog predsednika. I to u vidu Dragoljuba Zbiljića, prvog čoveka "Energotehnike Južna Bačka"

BONUS VIDEO:  NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina