DZJUBA SVE BLIŽE ZVEZDI!? Reči ruskog novinara najavljuju zemljotres na Marakani

Novosti online

12. 05. 2022. u 10:37

ISKUSNI napadač Artjom Dzjuba na meti je Crvene zvezde, a iz Rusije stižu glasovi koji tvrde da su njegovi dani u Zenitu odbrojani!

ДЗЈУБА СВЕ БЛИЖЕ ЗВЕЗДИ!? Речи руског новинара најављују земљотрес на Маракани

FOTO: AP

Naime, fudbalski komentator Genadij Orlov smatra da kapiten reprezentacije Rusije više nije dovoljno dobar da bi bio prvi izbor u Zenitu.

– Dzjuba nije potreban Zenitu iz jednostavnog razloga – igra spor fudbal. Zbog toga je bolje kladiti se na nekog mladog napadača koji igra brzo. U fudbalu je brzina jedan od prioriteta - rekao je Orlov i nastavio:

- Bio je genijalan za Zenit, davao golove, asistirao… Bio je prvi koji je pronašao zajednički jezik sa Hulkom. Dzjuba je imao dovoljno fudbalske inteligencije i razumevanja i zbog toga se odlično uklapao u tandeme. Sada igra sa Malkomom, ali više se ne kreće isto kao ranije.

Podsećanja radi, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je potvrdio da crveno-beli žele da angažuju Dzjubu kojem ugovor ističe na kraju leta i izvesno je da ga neće produžiti. Vesti iz Rusije sada dodatno podgrevaju nadu u dolazak 33-godišnjeg napadača.

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona