"ČUVAM PARE ZA PELENE": Komentar Janisa Adetokumba posle NBA drame koji je nasmejao novinare

Novosti online

08. 05. 2022. u 15:40

KOŠARKAŠI Milvoki Baksa savladali su ekipu Boston Seltiksa u trećoj utakmici polufinala Istočne konferencije NBA lige, rezultatom 103:101. Meč je rešen praktično sa zvukom sirene, a interesantan detalj desio se neposredno posle utakmice, na konferenciji za medije, kada je govorio jedan od momaka koji je obeležio sezonu, Janis Adetokumbo.

ЧУВАМ ПАРЕ ЗА ПЕЛЕНЕ: Коментар Јаниса Адетокумба после НБА драме који је насмејао новинаре

FOTO: Tanjug/AP

Naime on je sa saigračem Bobijem Portisom u prvoj četvrtini bio primoran da smiruje spostvenog trenera Majka Budenholzera kako ne bi ušao na teren i zaradio tehničku grešku. Po završetku meča usledilo je pitanje novinara da prokomentariše suđenje, a odgovor zvezde Milvokija bio je simpatičan. 

- Čekajte, samo momenat. Koliko košta ako kažem nešto o sudijama? Da li je to 20.000 dolara? To je mnogo novca, zar ne? Tako da neću to uraditi, čuvam pare za pelene. Moraću da pređem preko toga. Svi mi ćemo morati. Nekada će biti teških odluka, nekada ih neće svirati. Na kraju dana, ovo je plej-of košarka i moraće da bude malo više grube igre, izjavio je nekadašnji MVP.

Grčki reprezentativac Janis Adetokmubo je po ko zna koji put na svojim "plećima" nosio tim. Meč je završio sa 42 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Utakmica broj četiri na programu je noći između ponedeljka i utorka.

BONUS VIDEO: Plate NBA košarkaša: da li je Jokić stvarno MVP?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)