"BOMBA" NA MARAKANI: Zvezda s ruskim reprezentativcem napada Ligu šampiona?

O. M.

05. 05. 2022. u 22:45

FUDBALER ruskog Zenita i dugogodišnji član zbornaje komande Artjom Dzjuba, na meti je Crvene zvezde koja želi da s njim napadne plasman u Ligu šampiona naredne sezone!

БОМБА НА МАРАКАНИ: Звезда с руским репрезентативцем напада Лигу шампиона?

FOTO: KP.RU

Ruski Sport ekspres donosi ovu informaciju koja bi mogla da obraduje sve navijače Crvene zvezde.

Prema njihovim navodima, Zvezda je zainteresovana za fudbalera Zenita i dugogodišnjeg reprezentativca Rusije Artjoma Džjubu.

Tu vest potvrdio je i generalni direktor "crveno-belih" Zvezdan Terzić.

- Želimo da dovedemo Džjubu. Uz njegovu pomoć želimo da obezbedimo plasman u Ligu šampiona - rekao je Terzić.

Džjuba je tokom bogate karijere nastupao isključivo za ruske timove, ponikao je u Spartaku, nastupao na pozajmicama u Tomu i Rostovu, da bi od 2015. godine nastupao za Zenit iz Sankt Peterburga čiji je i dalje član.

Za reprezentaciju Rusije nastupio je na 55 mečeva i postigao 30 golova, nastupao je na dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo i bio je kapiten svoje reprezentacije, pre nego što je prošle godine objavio da više neće igrati za nacionalni tim.

Džjubin ugovor ističe na kraju sezone, ukoliko Zvezda postigne dogovor sa njim, bio bi ogromno pojačanje u pohodu na novu evropsku jesen.

BONUS VIDEO - Zvezda povela protiv Vojvodine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima