JIRGEN KLOP PRESEKAO! Čekao da se završi meč Liverpul - Viljareal, pa doneo odluku gde nastavlja karijeru

Novosti online

28. 04. 2022. u 15:56

NAKON što je Liverpul minule večeri zakoračio ka finalu Lige šampiona, jer je u prvoj utakmici sa Viljarealom pobedio sa 2:0, a moglo je da bude i ubedljivije, trener "crvenih" Jirgen Klop doneo je odluku gde nastavlja karijeru.

ЈИРГЕН КЛОП ПРЕСЕКАО! Чекао да се заврши меч Ливерпул - Виљареал, па донео одлуку где наставља каријеру

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kako saznaje portal "Atletik", nemački stručnjak i njegovi najbliži saradnici danas su potpisali ugovor o produžetku saradnje sa Liverpulom do 2026. godine.

Klop i njegove kolege iz stručnog štaba su imale važeći sporazum za još dve sezone, ali su rešili da prihvate poziv uprave kluba da se ta saradnja dodatno nastavi.

- Mnogi su mislili da će Klop, koji je preuzeo "crvene" u oktobru 2015, uzeti odmor od trenerskog posla po završetku sezone 2023/2024, ali ohrabren jurišem na četiri trofeja ove sezone, rešio je da potpiše novi ugovor - piše pomenuti portal.

Otkako je počeo da radi kao menadžer Liverpula, osvojio je Ligu šampiona, FIFA klupsko prvenstvo sveta i UEFA Superkup 2019, a godinu dana kasnije osvojio je i titulu u Premijer ligi.

Podsetimo, revanš meč polufinala Lige šampiona između Viljareala i Liverpula igra se narednog utorka, a što se Premijer lige tiče, "crveni" su drugi na tabeli, sa bodom manje od Mančester sitija nakon 33 odigrana kola, od 38 ukupno.

BONUS VIDEO: Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)