REKLAMA ZA FUDBAL: Pep Gvardiola hvali nivo igre oba tima u prvom polufinalu Lige šampiona

Đ. SAMOILOVIĆ

27. 04. 2022. u 19:34

MOŽE da priča ko šta hoće, ali ovakvom formatu Lige šampiona ne trebaju promene i kozmetička doterivanja. Sjajna nokaut-faza elitnog takmičenja je u toku, a prvi susret polufinalnog dvomeča između Mančester sitija i Real Madrida (4:3), koji je bio najbolja reklama za najlepšu igru, nije odudario od tog utiska.

РЕКЛАМА ЗА ФУДБАЛ: Пеп Гвардиола хвали ниво игре оба тима у првом полуфиналу Лиге шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Majstorije igrača, mnoštvo golova, neizvesnost... Svi sastojci za 90-minutni koktel fudbalskog uživanja, bili su tu na stadionu "Etihad".

Sa tim se slaže i trener Sitija Pep Gvardiola koji je zadovoljan pobedom nad Madriđanima, ali i svestan činjenice da su "građani" propustili veliku priliku da bace "kralja" na kolena pred revanš koji se igra u Madridu za šest dana.

- Bila je ovo fantastična utakmica za obe ekipe, za navijače... Kada dva tima žele da igraju, da napadaju, onda se dogodi ovakav spektakl. Uradili smo mnogo dobrih stvari. Nažalost, primili smo tri gola. Ali tu je revanš, imaćemo priliku da budemo još bolji - istakao je Gvardiola posle utakmice.

Reakcije Španca kraj aut-linije postale su hit na društvenim mrežama. Bes zbog promašaja Mareza, pa neverica na trk Vinisijusa Žuniora... Smenjivale su se emocije na licu Gvardiole kao na rolerkosteru. Na kraju i blago razočaranje nakon realizovanog penala Karima Benzeme, koji je Madriđane doveo na minimalan zaostatak uoči drugog sudara.

- Dešava se, sve je to fudbal. Kvalitet Reala je takav da uvek može da vas kazni. Stvarali smo šanse, igrali dobro, nemam šta da zamerim igračima. Čestitam ovim putem Karlu i njegovim momcima. Sjajni su - dodao je Pep.

BONUS VIDEO - Super liga Srbije među najgrubljima na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a