POČINJE PRAZNIČNA DOMINAZZIJA, dosad nezabeleženo takmičenje epskih razmera

Promo

21. 04. 2022. u 16:00

UZMI svoj deo od 5.000.000!

ПОЧИЊЕ ПРАЗНИЧНА ДОМИНАЗЗИЈА, досад незабележено такмичење епских размера

FOTO: Promo

Ušli smo u drugu polovina aprila, a sa njom stiže i prava praznična atmosfera. Euforija se oseća na svakom koraku i svi jedva čekaju da se rasterete svakodnevnih obaveza i uživaju u stvarima koje ih ispunjavaju. U periodu od 21. do 30. aprila održava se promocija na onlajn kazinu koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Počinje PRAZNIČNA DOMINAZZIJA, dosad nezabeleženo takmičenje epskih razmera, koje sa sobom nosi nagradni fond vredan čak 5.000.000 dinara!

Svakog od 10 dana u pomenutom periodu biće organizovan po jedan dnevni turnir, ukupnog fonda 2.000.000 dinara. Kako bi se što bolje plasirao na rang-listi, potrebno je da ispuniš različite dnevne kriterijume i deo kolača će se naći na tvom kazino nalogu. To naravno nije sve, jer Mozzartov zec donosi još 3.000.000 dinara za 100 igrača sa najboljim srećnim koeficijentom na samom kraju takmičenja.

FOTO: Promo

Da, dobro si pročitao! Sto najvećih majstora slot-igara podeliće ovu neverovatnu nagradu, od koje pobedniku sleduje čak MILION dinara. Važno je da svakodnevno pratiš dešavanja na sajtu, ispuniš dnevni kriterijum i prikupljaš bodove. U ponudi je čak 45 igara devet vrhunskih provajdera, a na tebi je da pokažeš svoje umeće na slotovima i postaneš pobednik dominazzije. Provedi praznike uz Mozzart, jer promociju sa ovakvim nagradnim fondom nećeš pronaći ni na jednom drugom mestu. Zavrti jako od prvog dana. Izzdominiraj!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAD DE ROSIJU PADNE ROLETNA: Trener Rome zbog ove reakcije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)