STANKOVIĆ PONOSAN: "Sve je lakše uz naše navijače"

Novosti online

20. 04. 2022. u 18:12

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković nije krio ponos posle pobede njegovih izabranika u Bačkoj Topoli.

СТАНКОВИЋ ПОНОСАН: Све је лакше уз наше навијаче

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda je bila ubedljiva protiv TSC i na krilima Mirka Ivanića i njegovog het-trika sigla do nova tri boda i bar privremeno plus pet u odnosu na drugoplasirani Partizan koji kasnije igra protiv Čukaričkog.


- Bili smo konkretni i direktni, a ovo su utakmice gde nema popravnog. Od početka smo igrali kako smo se dogovorili i ne bih ja tu mešao derbi, jer znamo šta je naš cilj. Ovo je utakmica manje i korak bliže cilju, a momci su bili fantastični - skidam im kapu i čestitam od srca. Zahvaljujem se i crveno-beloj porodici koja je bila mnogobrojna na tribinama stadiona u Bačkoj Topoli. Ovo jeste teško gostovanje, ali kada imaš ovoliko publike pored sebe, onda se osećaš kao da je to domaći teren. Sada idemo da proslavimo Vaskrs sa našim porodicama - počeo je Stanković.
 
O tome koliko je Ivanić nezamenjiv u timu Mistera, govori činjenica da je jedini fudbaler koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone - 48.
 
- Drago mi je zbog Ivanića i het-trika, jer je on neko ko nikad ne odustaje. Imao je momenat iscrpljenosti, jer je odigrao mnogo utakmica ove sezone, ali kad treba i kad je momenat - Ivanić je pravi. Čestitam mu, kao i svima - zaključio je Stanković.

Žarko Lazetić, stručnjak na klupi TSC-a, čestitao je protivniku.

- Bili smo dosta bolji na Marakani, dosta kompaktniji. Danas nismo bili na nivou, nismo imali šest igrača, momci su dali sve od sebe. Nismo bili dovoljno dobri, pali smo posle drugog gola. Imali smo i veliku potrošnju protiv Čukaričkog pre tri dana, ne zameram ništa momcima, spremićemo se za sledeće mečeve. Čestitam Zvezdi - zaključak je Lazetića.

BONUS VIDEO - Jedna o najvažnijih utakmica

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOBIO DVA ŽUTA, A NE I CRVENI: Evo zbog čega je kontroverzni Argentinac ostao na terenu