"LALATOVIĆ? JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA!" Dejan Stanković o velikom izazovu koji čeka Zvezdu

D. N.

09. 04. 2022. u 20:30

FUDBALERI Crvene zvezde u nedelju od 17 časova dočekuju Radnički iz Kragujevca u okviru 30. kola Superlige Srbije, a njihov trener je na poseban način govorio o kolegi, bivšem kapitenu crveno-belih, Nenadu Lalatoviću.

ЛАЛАТОВИЋ? ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ТРЕНЕРА! Дејан Станковић о великом изазову који чека Звезду

FOTO: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba branioca titule, Dejan Stanković, najpre je istakao da Kragujevčani u poslednjih šest utakmica imaju četiri pobede i dva nerešena rezultata.

- Verujem u nas i u ono što radimo, a to pokazujemo na mečevima. Ovo je samo jedan nastup u nizu koji nas vodi ka završnom cilju, rekao je Stanković.


Tome je dodao i sledeće:

- Po meni je Nenad Lalatović jedan od najboljih trenera sa ovih prostora. Ovo nije stvar "ulizivanja", niti hvaljenja, to pričaju rezultati. Svaka ekipa u kojoj je bio Lalatović je imala prepoznatljiv način pristupa utakmici tokom svih 90 minuta. Njegove ekipe igraju agresivno, znaju tačno šta rade, kako stoje na terenu i kako mogu da kazne protivnika, istakao je trener crveno-belih.

Dejan Stanković i Nenad Lalatović / FOTO: M. Vukadinović

Strateg Zvezde se osvrnuo i na povredu Gabonca Gelora Kange:

- Poznajemo Kangu, ako bude imao jedan procentan šanse da igra, on će igrati. Gledaće ceo stručni štab, kao i medicinski blok da ga što pre vratimo u trenažni proces, zaključio je Dejan Stanković.

BONUS VIDEO: DAN KADA SE ZVEZDA POPELA NA KROV SVETA: Pre 30 godina crveno-beli su ostvarili legendarni uspeh

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju