KAKAV JE MIHA CAR: Evo šta je u bolnici Siniša Mihajlović uradio pred meč sa Milanom

Novosti online

01. 04. 2022. u 20:50

SINIŠA Mihajlović ponovo se bori sa lukemijom. Uprkos tome srpski stručnjak nijednog trenutka ne razmišlja da odustane od posla, pa je rešio da po tom pitanju radi - iz bolnice Sant'Orsola.

КАКАВ ЈЕ МИХА ЦАР: Ево шта је у болници Синиша Михајловић урадио пред меч са Миланом

Foto: EPA

Kako prenosi "Sportmedijaset", on je najpre rešio da se obrati onim igračima koji su bili sa svojim reprezentacijama kada je objavio da je ponovo bolestan.

Takođe, italijanski mediji javljaju i da se putem video linka Mihajlović obratio svima u klubu i izneo naredne korake. Navodno je naglasio da ga na klupi Bolonje "neće biti nekoliko nedelja".

Igračima je poručio šta od njih traži u narednom prvenstvenom duelu protiv Milana (ponedeljak, 20.45). Najviše je apostrofirao - borbenost i požrtvovanost. Upravo ono što je i njega krasilo kao igrača, a i sada, kao čoveka koji se bori s opakom bolešću.

Inače, Mihajlovića će na "San Siru" menjati njegov asistent Emilio De Leo, koji je privremeno preuzeo posao prvog trenera i pre tri godine, kada je srpski stručnjak prvi put oboleo od leukemije.

BONUS VIDEO: Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba