RAJKOVIĆ PONOVO OPLJAČKAN! Vratio se u Francusku i zatekao gole zidove u stanu

Novosti online

30. 03. 2022. u 23:11

FUDBALSKI reprezentativac Srbije i golman francuskog Remsa, Predrag Rajković, ponovo je opljačkan u Francuskoj.

РАЈКОВИЋ ПОНОВО ОПЉАЧКАН! Вратио се у Француску и затекао голе зидове у стану

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

To je drugi put da se Rajković nađe u ovako neprijatnoj situaciji. Naime, pljačkaši su iskoristili period kada je naš čuvar mreže bio sa reprezentacijom, a kako saznaje Telegraf, odnešeno mu je sve iz stana.

Provalnici su upali u Rajkovićevu kuću i tom prilikom pokupili apsolutno sve što su zatekli u kući: nakit, garderobu, uređaje, pa čak i nameštaj. Ostali su samo zidovi.

Reprezentativni čuvar mreže stigao je u Srbiju pre 15 dana zbog obaveza sa našom selekcijom, ali i smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu, a kada se vratio nazad u Francusku, sačekao ga je šok.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se golmanu Remsa dešavaju ovakve stvari, pošto je 2020. godine takođe opljačkan, ali se tada u njegovom stanu našla supruga Ana. Lopovi su tom prilikom odneli nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je šteta, evidentno, mnogo veća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu