NOVI JUNAJTED GRADIĆE SE OKO SRBINA? Crvene đavole čeka još jedna rekonstrukcija tima, a prva želja je zvezda orlova (FOTO)

Novosti online

30. 03. 2022. u 17:47

POSRNULI gigant svetskog fudbala Mančester junajted polako privodi još jednu košmarnu sezonu u kojoj neće biti osvojen nijedan trofej. uprava kluba, u kojoj će se od leta naći i sadašnji trener Ralf Rangnik, imaće težak zadatak - prvo da pronađe adekvatnu zamenu za Nemca na klupi, a onda i da zajedno s novim menadžerom krene u rekonstrukciju tima. Važno ime u tom novom Junajtedu mogao bi da bude i jedan Srbin.

НОВИ ЈУНАЈТЕД ГРАДИЋЕ СЕ ОКО СРБИНА? Црвене ђаволе чека још једна реконструкција тима, а прва жеља је звезда орлова (ФОТО)

FOTO: AP

Kako piše britanski Skaj sports, a prenosi Meridijanbetsport, na pragu Old Traforda nalazi se Sergej Milinković Savić i to kao zamena za Pola Pogbu, koji je na izlaznim vratima.

Kako javlja ugledni britanski medij, Junajted se vraća po Srbina koga je hteo i pre dva leta. Tada ga je odbila cena od 120.000.000 evra koja bi sada mogla da bude za tačno 25 odsto manja.

Navodno gazda Lacijala Klaudio Lotito traži 80.000.000 evra za visokog Srbina za koga je svestan da je ovo poslednja prilika da ga proda po visokoj ceni.  Upravo Milinković Savića vide na Old Trafordu kao početak novog projekta koji će sadržati i dovođenje novog napadača, krilnog veziste i jednog štopera. Možda čak i desnog beka… 

Kako god bilo, novi trener bi već sa prvim zvukom pištaljke u slavnom klubu mogao da raspolaganju da ima Milinković Savića koji već godinama važi za jednog od najboljih vezista sveta.  A deluje da je baš jedan takav potreban Junajtedu kao hleb nasušni…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024