SLIKA I PRILIKA EVROPSKOG ŠAMPIONA: Pogledajte u kakvom su stanju Italijani ostavili svlačionicu posle debakla od Makedonaca (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2022. u 11:57

AKTUELNI prvaci Evrope nisu uspeli direktno da se plasiraju u Katar, pa su igrali u baražu, gde se očekivalo da će Italija doći barem do finala u kojem bi se protiv Portugalije borila za mesto na Mundijalu.

СЛИКА И ПРИЛИКА ЕВРОПСКОГ ШАМПИОНА: Погледајте у каквом су стању Италијани оставили свлачионицу после дебакла од Македонаца (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Međutim, selekciju Italije šokirala je reprezentacija Severne Makedonije koja je u polufinalnoj utakmici baraža pobedila u Palermu sa 1:0 i ostavila Azure bez odlaska u Katar.

Makedonci su u poslednjim minutama utakmice šokirali fudbalski svet kada su postigli pogodak za 1:0 i nakon niza prilika koje Italija nije uspela da iskoristi.

Severna Makedonija je do kraja meča uspela da sačuva mrežu i ostvari jednu od najvećih pobeda u svojoj istoriji.

Koliko je Italijanima teško pao ovaj poraz pokazao je i video koji se pojavio na društvenim mrežama nekoliko dana nakon utakmice.

Foto: Printskrin

 

Naime, video pokazuje da su reprezentativci Italije u užasnom stanju ostavili svlačionicu na stadionu u Palermu, a sve to na kraju su morali da čiste ljudi koji održavaju ovaj stadion.

Jedan od njih je odlučio sve to da snimi i javno pokaže kako se ponašaju igrači Italije.

Oni su kritikovani zbog toga u medijima, jer nisu pokazali kako treba da se ponašaju bez obzira na to kakav je rezultat bio na kraju utakmice.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati