GRAD MULTIMILIONERA! JOŠ JEDAN NIŠLIJA IZDOMINIRAO I OSVOJIO 18.001.800 DINARA U MERIDIANU!

Promo

26. 03. 2022. u 10:00

Talični Nišlija ostvario dobitak o kojem će se dugo pričati!

ГРАД МУЛТИМИЛИОНЕРА! ЈОШ ЈЕДАН НИШЛИЈА ИЗДОМИНИРАО И ОСВОЈИО 18.001.800 ДИНАРА У МЕРИДИАНУ!

PROMO

Ako postoji jedan grad u Srbiji koji je KOLEVKA MILIONERA onda je to svakako Niš! Nišlije su pokazale da su apsolutni šampioni najbolje zabave, a ovoga puta ostvaren je rekordni dobitak iz jednog poteza!


 

Za početak proleća, verni igrač Meridiana M.N. je osvojio preko 18 MILIONA DINARA! Milionski dobici u ovoj kladionici postali su gotovo redovna pojava, a kada vam kažemo da je ovo zvanično najveći dobitak iz samo jedne ruke, jasno vam je koliko je mladi Nišlija imao sreće!


 

POSTANI I TI MULTIMILIONER – REGISTRUJ SE


 

Ipak, sreća nije jedini faktor koji je ovog momka doveo do ASTRONOMSKE CIFRE.


 

Kombinacija sreće i umeća pokazala se kao idealna! A evo i kako se sve odvijalo...


 

M.N. se ulogovao na svoj korisnički nalog u Meridianu gde je u sekciji Live Dealer igara pronašao igru Crazy Time!


 

U ovoj igri postoji nekoliko specijalnih bonus igara, a naš srećnik se opredelio za igru Crazy Hunt i postavio je ulog u vrednosti od 1.800 DINARA.


 

A tu je zabava tek počela! Izvučen je nasumični množilac x20 koji se odnosio na sve dobitke ostvarene u toj bonus igri. Nakon toga, kao šlag na tortu došao je još jedan množilac, ovog puta mnogo ozbiljniji x500!


 

POSTANI I TI MULTIMILIONER – REGISTRUJ SE


 

Sada je proizvod dva množioca iznosio ukupno x10.000! Ako vam kažemo da je ta cifra pomnožena sa ulogom vernog igrača Meridiana jasno vam je kako je stigao do 18 MILIONA DINARA!

PROMO

Da li možete da zamislite reakciju mladog Nišlije kome se ova cifra pojavila na displeju svog mobilnog telefona?


 

Ipak, M.N. nije jedini MILIONER iz Niša kojeg je Meridian isplatio. Pre nešto manje od godinu dana njegov sugrađanin S.J. išao je do NEVEROVATNIH 1.125.234 EVRA uz pomoć GRAND DžEKPOTA na mega hit igri Wild Crusade: Empire Treasures!


 

Imena ova dva čoveka ostaće upamćena kao dva rekordera u dobicima kada je u pitanju slot zabava.


 

Na vama je samo da uživate u širokoj ponudi igara koje možete naći ekskluzivno na Meridianu i verujemo da sjajni dobici neće izostati!


 

Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, ne postoji bolji trenutak od sadašnjeg da ga otvorite. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!


 

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios.


 

POSTANI I TI MULTIMILIONER – REGISTRUJ SE


 

Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!


 

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih promocija u Meridianu!


 

KAKVA JE ZAPRAVO IGRA CRAZY TIME?


 

Crazy Time je zanimljiva Live Dealer igra koja se sastoji iz čuvenog TOČKA SREĆE, a tokom igre videćete i voditelja koji vas zabavlja sve vreme.


 

Na točku sreće ćete videti segmente sa ciframa 1, 2, 3, 5 i 10 kao i segmente sa bonus igrama Cash Hunt, Pachinko, Coin Flip i Crazy Time. Ulozi se polažu na jedan od ovih segmenata a igra se nastavlja u zavisnosti od ishoda rezultata na točku sreće.


 

Spektar raznolikih množilaca koje možete naći u ovoj igri može vam doneti vrhunske dobitke. Ukoliko ne možete bez komunikacije tokom igre, u svakom trenutku možete proćaskati sa voditeljem i ostalim igračjima putem četa.


 

Ako ste ljubitelji neobičnih igara, međusobne komunikacije sa drugim igračima i vrhunskih množilaca, Crazy Time na Meridianu ne smete zaobići!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja