"DELIJE" OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKAJU: Crvena zvezda našla kvartet inostranih pojačanja

Novosti online

24. 03. 2022. u 17:06

SKAUTING služba Crvene zvezde radi na pronalaženju novih pojačanja i to, kako su otkrili iz kluba, rade širom sveta, a sve kako bi pojačali konkurenciju u prvom timu.

ДЕЛИЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЈУ: Црвена звезда нашла квартет иностраних појачања

Foto: N. Paraušić

Nedavno su skauti Crvene zvezde boravili u Nigeriji, a tamo su se vratili sa dobrim utiscima, i još važnije, punim tefterom zanimljivih pojačanja. Skauti kluba veruju da bi četvorica mladih igrača mogla da pojačaju klub.

Šef skauting službe aktuelnog šampiona Srbije Marko Mitrović rekao je da igrači koje su gledali imaju kvalitet za Crvenu zvezdu.

- Plan je da za početak ovog leta dovedemo trojicu-četvoricu, možda i više igrača i da ih postepeno uključujemo u Zvezdin sistem, kroz omladinske selekcije i Grafičar, kako koji tim bude imao potrebu za pozicijama. Napravili smo spisak od 10 do 15 igrača, koji imaju kvalitet da dođu u Zvezdu, otkrio je Mitrović i dodao:

FK Crvena zvezda

- Otišli smo direktno na izvor informacija, da igrače vidimo sopstvenim očima, gledali smo ih na 4-5 utakmica. Ne dolaze na preporuku ili zato što su bili reprezentativci, već samo oni koji su kvalitetom dokazali nama da imaju kvalitet za Zvezdu. Plan je da dvojica igrača pojačaju omladince, druga dvojica da budu u Grafičaru, mislim da ćemo dovesti igrače koji mogu da pomognu i već kroz godinu dana budu uzdanice za prvi tim', izjavio je Mitrović.

Ono što je Zvezdine skaute posebno iznenadilo je to što u Nigeriji dosta toga znaju o Zvezdi. Mitrović uverava da znaju i za evropsku titulu iz 1991, za pobedu nad Liverpulom u Ligi šampiona, a gledali su i nedavni dvomeč u osmini finala Lige Evrope protiv Rendžersa.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)