SPREMA SE SENZACIONALAN TRANSFER: Levandovski hoće samo u Barselonu, Katalonci poslali ponudu?

Novosti online

24. 03. 2022. u 14:24

DO pre nekoliko meseci delovalo je da Barselonu čekaju godine i godine mučenja, a onda se sve promenilo iz korena. Na klupu je stigao Ćavi Ernandez i vratio navijačima veru da Katalonci mogu ponovo da se bore za trofeje.

СПРЕМА СЕ СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР: Левандовски хоће само у Барселону, Каталонци послали понуду?

FOTO: AP

Klub sa "Nou Kampa" je počeo da ređa pobede, doveo je Pjera-Emerika Obamejanga koji je oživeo karijeru i ponovo rešeta mreže, ali ekipu bi mogao da pojača ni manje, ni više nego Robert Levandovski.

Naime, Barselona je ponudila četvorogodišnji ugovor Poljaku koji, kako stvari stoje, neće produžiti ugovor sa Bajernom, a postojeći mu ističe za godinu dana. Oko produžetka saradnje je zapelo pošto u Minhenu misle da golgeter traži previše novca, pa vagaju da li je vreme da ga se reše jer je u zrelim igračkim godinama (33).

Navodno, ne postoje nikakvi problemi između Barselone i Levandovskog. Njegov agent Pini Zahavi i predsednik Barselone Đoan Laporta su u sjajnim odnosima i zato bi tim sa "Nou Kampa" imao prioritet, ali bi posao mogao da pokvari Bajern ako bude tražio ogroman novac za obeštećenje.

Barselona je već za leto dogovorila transfer Franka Kesija iz Milana, blizu je da to uradi sa Andreasom Kristensenom (Čelsi), a pregovara se i sa Nusirom Mazrauijem (Ajaks).

Levandovski je ove sezone u Bundesligi odigrao 27 utakmica i 31 put se upisao u strelce.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija Delija pred Rendžers

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024