"ZVEZDA NIJE ZASLUŽILA DA ISPADNE" Selektor "orlova" Piksi Stojković smatra da je u četvrtfinale LE prošao srećniji tim

Novosti online

18. 03. 2022. u 11:22

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je danas spisak za prijateljske mečeve "orlova" protiv Danske i Mađarske, ali se na kraju konferencije za medije osvrnuo i na nastup Crvene zvezde u Ligi Evrope.

ЗВЕЗДА НИЈЕ ЗАСЛУЖИЛА ДА ИСПАДНЕ Селектор орлова Пикси Стојковић сматра да је у четвртфинале ЛЕ прошао срећнији тим

Foto: Tanjug

On je kazao da je crveno-belima falilo sreće i da je poraz u Glazgovu od 3:0 bio nezasluženo visok.

- Velika šteta. Prošao je srećniji tim. Dekiju i igračima Zvezde čestitam na hrabroj igri. Nisu zaslužili da ispadnu. Ali to je fudbal. Po meni, ta prva utakmica koja je bila onako nezasluženo visok poraz… Kad čovek koji nije gledao i vidi 3:0, deluje da su ih razbili. Ali nije tako. Sinoćna utakmica je bila prava, ide nam fudbal u dobrom pravcu - rekao je Stojković i dodao:

- Promašen penal, promašene šanse sinoć te koštaju. Bilo je jako blizu da bude 2:0 poluvreme i bude otvoreno do kraja. Ono što sam video, ja sam bio prezadovoljan. Pirova pobeda je došla na kraju, ali kakva god da je, to je pobeda - zaključila je peta Zvezdina zvezda.

Srbija će sa proverenim snagama gostovati Mađarskoj 24. marta u Budimpešti, a pet dana kasnije Danska će ugostiti našu selekciju u Kopenhagenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024