"NEĆU O SREĆI!" Dejan Stanković zagrmeo posle revanša Crvena zvezda - Glazgov Rendžers!

D. N.

17. 03. 2022. u 20:56

CRVENA Zvezda i Glazgov Rendžers sastali odigrali su vrlo uzbudljiv revanš meč osmine finala Lige Evrope, a posle tog duela trener crveno-belih Dejan Stanković nije imao šta da zameri svojim izabranicima.

НЕЋУ О СРЕЋИ! Дејан Станковић загрмео после реванша Црвена звезда - Глазгов Ренџерс!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, posle poraza od 3:0 u Škotskoj, Zvezda je izvrsno odigrala u revanšu, ali nije uspela da nadoknadi ispušteno.

- Ovo je bila prava prilika i.... dobro odigrana dva meča. Da li je prošao bolji tim? Verovatno, ali ne znam. Teško je pričati kada si imao priliku da napraviš čudo. A eto, "otvorili" smo ih na vreme... U svakom slučaju, preponosan sam na ove momke, na ovaj stadion. Donesite vi novinari zaključke, vi se bavite analizama, da smo dali drugi gol... Šta bi bilo, kad bi bilo... Odbijena lopta dovela je do toga da primimo gol, njima je tako bilo tri puta, a nama je svaki odbitak išao u golmana. Vraćamo se našem prvenstvu gde se mi pitamo, sa ovakvim momcima, navijačima... ja se nadam najboljem, rekao je Stanković za RTS, a onda stao pred kameru Arene sport.

Tom prilikom je istakao sledeće, gotovo u dahu:

- Preponosan sam. Kako na učinjeno u Glazgovu, tako i u revanšu. Da li je moglo bolje, moglo je sigurno. Da li nam je trebalo još jedan gol, u prvom poluvremenu, ili rano u drugom, da... Ali, mi smo stalno tražili taj pogodak. Ja sam, stvarno, preponosan, ovo je jedna prava utakmica, kakve se nadam da će Zvezda i dalje imati. I to sa ovakvim timom,  koji stalno raste, kome klub omogućava da se razvija, koji ima ovakvu podršku... Da, mogli smo i bolje, ali momci su ostavili sve danas. Neću o sreći, neću o tome da smo znali da će biti kontri, što je i normalno jer smo napali, niti o tome da bi Kristijan (Pićini) verovatno stigao Kenta da mu nije pukla zadnja loža. Dali smo sve od sebe i na to sam ponosan. A i u prvenstvu smo se vratili gde zaslužujemo da budemo. Odmah se okrećemo Kolubari, zaključio je Zvezdin trener.

Bonus video: Koreografija "delija" na meču Crvena zvezda - Glazgov Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)