STANOJEVIĆ BRUTALNO ISKREN POSLE "PETARDE": Nije Fejenord srpski trećeligaš...

Novosti online

10. 03. 2022. u 21:09

DRŽAO se Partizan 50 minuta protiv Fejenorda, a onda se razgoropadila trećeplasirana ekipa holandske lige i sa tri gola rešila dvomeč i gotovo je izvesno obezbedial plasman u četvrtfinale najmlađeg evropskog klupskog takmičenja.

СТАНОЈЕВИЋ БРУТАЛНО ИСКРЕН ПОСЛЕ ПЕТАРДЕ: Није Фејенорд српски трећелигаш...

Foto: M. Vukadinović

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević posle utakmice nije želeo da traži opravdanja nego je brutalno iskreno odgovorio na pitanje zašto je njegov tim ubedljivo poražen.

- Zašto 2:5? Zato što nismo igrali protiv trećeligaša iz domaće lige, već osminu finala Lige konferencija. Kvalitet je večeras bio na njihovoj strani! Kvalitetniji su bili od nas u svakom trenutku, opasniji. Ovo je naš maksimum, dovde smo dogurali, dalje nismo mogli.

Da li je moglo bolje?

- Bolest, povrede, suspenzije... te probleme nismo mogli da prevaziđemo. Jeste, imalo smo 1:0 i 2:1, ali oni su bili bolji i opasniji u svakom trenutku, a mi u odbrani dekoncentrisani. Mi večeras završavamo evro priču, odradili smo sezonu dosta dobro, imamo još jedan meč, ali okrećemo se Super ligi. Može se iz ovoga i naučiti, svaki dan se uči - zaključio je trener Partizana.

BONUS VIDEO - Reakcija grobara posle poraza Partizana od Fejenorda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)