HTEO DA ISKOPIRA RONALDA, PA ZAVRŠIO U BOLNICI: Koleno nije izdržalo, ali utehu je pronašao u pici i pivu dok mu se ukazivala pomoć (VIDEO)

Novosti online

09. 03. 2022. u 11:09

KRISTIJANO RONALDO je jedan od najpopularnijih sportista sveta, a njegov autentični način radovanja posle postignutog gola, popularni "Siuuu" skok kopiraju i profesionalci i amateri.

ХТЕО ДА ИСКОПИРА РОНАЛДА, ПА ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ: Колено није издржало, али утеху је пронашао у пици и пиву док му се указивала помоћ (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Ovih dana internetom kruži snimak kako jedan od Ronaldovih obožavatelja posle postignutog gola želi da iskopira "Siuuu", ali mu to nije uspelo baš onako kako je zamislio.

Nažalost, koleno nije izdržalo težinu njegovog tela. Nešto je kvrcnulo pa je nesrećni čovek završio u bolnici! Ipak, nije sve prošlo tako loše po simpatičnog bucka, pošto u nastavku snimka naručuje picu i pivo dok čeka da mu se ukaže medicinska pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)