"BOLJE NAM JE NA PLUS DVA NEGO DA SMO NA MINUS PET" Stanojević nema zamerke na suđenje, sa Dekijem korektno

Novosti online

27. 02. 2022. u 20:57

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević ponovio je na konferenciji za medije izjavu koju je dao neposredno posle 166. večitog derbija, ali je bio malo rečitiji, a otkrio je i neke nove detalje....

БОЉЕ НАМ ЈЕ НА ПЛУС ДВА НЕГО ДА СМО НА МИНУС ПЕТ Станојевић нема замерке на суђење, са Декијем коректно

FOTO: FK Partizan

Zvezda je savladala večitog rivala sa 2:0 posle mnogo bolje igre u prvom poluvremenu, dok je Partizan u nastavku imao jalovu inicijativu.

- Zaslužena pobeda Zvezde, mnogo su bolje ušli u utakmicu od nas. Nismo imali rešenja u fazi napada, nismo imali dobru duel igru. Uvek kažem da sam ja kriv u takvim situacijama zbog odabira igrača. Žao mi je navijača koji su došli u velikom broju. Zvezdina pobeda je zaslužena. Mi smo bili bolji u drugom delu ali ne dovoljno dobri da ih ugrozimo - počeo je Stanojević.

Nije hteo trener crno-belih da otkrije koje bi igrače izostavio da sada sastavlja tim.

- Ne bih individualno o imenima. Jasno je da je bio loš odabir, nismo bili sveži nismo imali pas. U drugom poluvremenu smo bili bolji ali pita se i protivnik. Bili smo dominantniji ali nam Zvezda nije dozvolila da to realizujemo. Evidentno je da sam pogrešio sa igračima sa kojima sam krenuo, ali ne bih o imenima. Trebalo je da napravim tim koji bi bio više konkurentan takmičarski. Iscrpela nas je prethodna utakmica, Zvezda je doprinela svojom igrom. Nije alibi što se igraju utakmice na tri dana, ali možda je trebalo da napravim tri ili četiri izmene u odnosu na utakmicu od četvrtka, ali ponavaljam, to je samo jedan od razloga. Drugi je što nam Zvezda nije dozvolila da igramo bolje - konstatuje Stanojević.

Po završetku utakmice ušao je u, čini se zaimljiv, dijalog sa trenerom Zvezde Dejanom Stankovićem, a novinare na konferenciji zanimalo je o čemu su njih dvojica razgovarali.

- Sa Dekijem sam razgovarao o nekim našim ranijim izjavama, sve korektno i konstruktivno. Ne bi bilo u redu s moje strane da otkrivam o čemu tačno smo razgovarali - ostao je misteriozan Stanojević.

Na kraju poluvremena, trener crno-belih dobio je žuti karton zbog prigovora.

- Pitao sam ga zašto žuti karton, i tu je sve bilo korektno. Nemam lično zamerku na određene situacije, mislim da je kontrolisao utakmicu. Ne znam da li je grešio, videćemo kad se bude radila analiza. Oseća se kad neko hoće da sudi na ovu ili onu stranu.

BORBA ZA TITULU NIJE GOTOVA

- Ja sam srećan da smo i dalje u trci. Pre prvenstva govorilo se da nemamo nikakve šanse a mi smo i dalje u igri i imamo dva boda više. Prvenstvo je teško i dugo treba pobeđivati stalno. Srećan sam što je stadion bio pun, a nisam srećan što smo katastrofalno odigrali prvo poluvreme. Bolje nam je sa plus dva nego da smo na minus pet. Na nama je, ako vredimo, ako smo pravi zadržaćemo prednost. Dugo je prvenstvo, mnogo smo utakmica odigrali, ali sve na kraju zavisi od nas - zaključio je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest