MORINJO U ČUDU: "Nikad nisam video Srbe, Bosanca i Hrvata kako sede nasmejani" (FOTO)

Novosti online

14. 02. 2022. u 08:15

NEKADAŠNjI golman Čelsija, a posle toga i Vojvodine Matej Delač, prisetio se anegdote sa Žozeom Morinjom.

МОРИЊО У ЧУДУ: Никад нисам видео Србе, Босанца и Хрвата како седе насмејани (ФОТО)

Tanjug/AP

Čelsi je u jednom trenutku bio balkanska kolonija, za tim iz Londona nastupali su Srbi Branislav Ivanović i Nemanja Matić, Bosanac Asmir Begović i Hrvat Matej Delač.

Delač se prisetio jednog zajedničkog ručka u klupskoj kantini.

"Balkanski klan" je uživao i bio vidno dobro raspoložen, tada se pojavio Žoze Morinjo. Delač je u razgovoru za Fejsbuk stranicu "Nogometne ikone" otkrio šta se dogodilo.

- U Čelsijevoj kantini uz obrok sedeli smo za istim stolom Branislav Ivanović, Asmir Begović, Nemanja Matić i ja. Odmah pored trpezarije u kantini nalaze se kancelarije raznih zaposlenih u klubu… U jednom trenutku našem stolu prišao je Žoze Morinjo s foto-aparatom u rukama i uz kratki osmeh bez reči nas samo uslikao. Bili smo potpuno iznenađeni i komentarisali smo između sebe šta naš menadžer izvodi i zašto – istakao je Delač.

Uskoro je bila jasna namera Portugalca.

– Nakon desetak minuta Mourinjo se vratio do našeg stola sa četiri fotografije koje je odštampao u kancelariji i svakom od nas podelio po jedan primerak. ‘Nikada u životu nisam video da za istim stolom sede Srbi, Hrvat i Bosanac i smeju se. Odnesite ove fotografije u svoje zemlje i delite ih dalje kao primer’,  rekao nam je Morinjo – prisetio se Matej Delač.

Bonus video: Beogradska arena poprima novi izgled pred Svetsko prvenstvo u atletici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)