ZVEZDA PRELOMILA: Veljko Nikolić otišao u Lion

Novosti online

09. 02. 2022. u 18:50

FUDBALER Crvene zvezde Veljko Nikolić otišao je u Lion.

ЗВЕЗДА ПРЕЛОМИЛА: Вељко Николић отишао у Лион

Foto: M. Vukadinović

Kako prenosi "Mocart sport", zbog povrede koja ga muči već duže vreme, a dodatno se pogoršala na zimskim pripremama, Zvezdin vezista je otišao u Lion, kako bi se utvrdilo šta je tačno posredi.

"Tokom jeseni je problem dobio na težini posle saznanja da se na snimcima ne vidi ništa (problematično). Otuda su na Marakani rešili da Veljka Nikolića pošalju na dodatna ispitivanja, odnosno pregled u jednu od najpoznatijih sportskih klinika u Evropi. Narednih nekoliko dana Nikolić će provesti u Francuskoj, kako bi čuo mišljenja najpoznatijih specijalista.

Nadaju se na Marakani da bi i pored svega nabrojanog Veljko Nikolić mogao da im pomogne u finišu sezone. Posebno što Crvenu zvezdu očekuje borba na tri fronta", piše pomenuti portal.

Ovome se dodaje i da je tokom novije istorije, klub sa Marakane često slao fudbalere u francusku kliniku, a u Lionu je svojevremeno tretmanima bio podvrgnut i Nemanja Vidić zbog hroničnih problema sa leđima.

Podsetimo, prodaja Veljka Nikolića nije u zimskom prelaznom roku ni bila opcija, a na mladog vezistu će se najozbiljnije računati u nastavku sezone.

Mladi 22-godišnji fudbaler je sa Crvenom zvezdom do sada osvojio dve šampionske titule i Kup Srbije.

BONUS VIDEO - Drugi gol Crvene zvezde protiv LASK

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)