KOMŠO, NEKA TI JE VEČNA SLAVA: Čukarički se oprostio od najvernijeg navijača (FOTO)

A. Ilić

09. 02. 2022. u 08:35

FUDBALSKI klub veliki je koliko su mu veliki navijači, a u očima Komše, kako su ga od milošte zvali, Čukarički je bio i ostaće najveći klub.

КОМШО, НЕКА ТИ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА: Чукарички се опростио од највернијег навијача (ФОТО)

FOTO: Instagram/Čukarički

Superligaš sa Čukarice obavestio je javnost da je najverniji navijač kluba Ćazim Hodžić, od milošte zvan Komša, preminuo.

Nema fudbalera u Srbiji koji Komšu nije voleo, od Surdulice do Subotice, svaki tim koji je gostovao na Čukarici znao je jedno, Ćazim će sigurno biti na tribini. Važio je za čoveka kojem za njegove belo-crne ništa nije bilo teško.

Hodžić je bio stara škola navijača, a bliski ljudi klubu kažu da nije propustio nijedan trening, a kamoli utakmicu "brđana" u proteklih 15 godina, zato ih je sve iznenadilo to što ih nije dočekao po povratku sa priprema.

Pozvali su porodicu i saznali tužnu vest, Ćazima više nema. Podlegao je u borbi sa galopirajućim rakom pluća. U petak je smešten u bolnicu, a meč života izgubio je u ponedeljak.

Nema sumnje da je ovo veliki gubitak za Čukarički, koji se od najvernijeg navijača oprostio dirljivom porukom:

-  Sa velikom tugom Vas obaveštavamo da je preminuo najverniji navijač Čukaričkog, popularni Komša. Otišao je čovek koji je primer posvećenosti i poštenja, čovek koji je bio deo našeg kluba. Neka mu je večna slava - napisali su iz Čukaričkog.

Brojni bivši fudbaleri Čukaričkog, kao i treneri, ali i igrači rivalskih timova u komentarima su se oprostili od Ćazima Hodžića.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)