IZNENADNI SPEKTAKL NA "MARAKANI": Zvezda zove navijače na stadion u danu u kome ne igra utakmicu

Novosti online

08. 02. 2022. u 19:37

FUDBALSKI klub Crvena zvezda pozvao je navijače da u četvrtak 10. februara prisustvuju spektaklu na stadionu "Rajko Mitić".

ИЗНЕНАДНИ СПЕКТАКЛ НА МАРАКАНИ: Звезда зове навијаче на стадион у дану у коме не игра утакмицу

FOTO: FK Crvena zvezda

Tribine našeg najvećeg stadiona biće otvorene od 18 časova, a svi koji vole crveno-bele boje imaće priliku da uživaju u neverovantnoj atmosferi, brojnim iznenađenjima i vizuelnim efektima u najavi čuvenog "Zvezdinog proleća".

Zvezda zove navijače na spektakl

Tim povodom, crveno-beli su putem klupskog sajta poručili sledeće:

- "Svako proleće na Zvezdu miriše!". Stih koji zna svaki navijač našeg trofejnog kluba. Pesma kojom nas bodri naš dvanaesti igrač daje izuzetnu snagu i vetar u leđa našim crveno-belim momcima koji beleže neverovatne rezultate u poslednjih šest godina. Nove stranice istorije su ispisane u evropskim pohodima, osvojili smo četiri uzastopne titule šampiona države, a od 2019. godine treća zvezdica je prišivena iznad grba našeg kluba.

U četvrtak popodne od 18 časova kapije Marakane biće otvorene za sve navijače, a biće priređen pravi spektakl kao najava Zvezdinog proleća. Navikli smo na velika slavlja na kraju sezona, a kako bi uživali u velikim proslavama, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, rešili smo da organizujemo sadržajan program u kojem će imati priliku da uživaju svi oni kojima je crveno-bela boja u srcu. Ujedno će svi navijači pokazati momcima koji se bore za Zvezdin grb da su uvek uz njih i da će podrška biti sjajna i ove polusezone, navode crveno-beli.

Podsetimo, u nastavak sezone Zvezda ulazi u subotu, 12. februara od 17 časova, kada će dočekati ekipu Čukaričkog.

BONUS VIDEO: DEJAN STANKOVIĆ: Pripreme za čistu peticu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati