MILIONI STIŽU NA MARAKANU: Zvezdino "čudo od deteta" ide u Milan?

Novosti online

22. 01. 2022. u 14:11 >> 16:06

ITALIJANSKI mediji prenose da je kompletan posao blizu realizacije, odnosno da bi fudbaler Crvene zvezde uskoro mogao da pojača Milan.

МИЛИОНИ СТИЖУ НА МАРАКАНУ: Звездино чудо од детета иде у Милан?

FOTO: N. Skenderija

Kako navodi italijanski novinar Nikolo Skiro za "bisera" Zvezdine omladinske škole , Marka Lazetića, zainteresovan je Milan koji želi odmah da dovede fudbalera rođenog 2004. godine.

Praktično, Lazetiću se otvorio put ka Milanu posle odluke tog kluba da ne otkupi ugovor Pjetra Pelegrija iz Monaka, crveno-beli za Lazetića potražuju šest miliona evra.

- Milan i Torino zainteresovani su za mladog napadača Marka Lazetića. Crvena zvezda traži šest miliona za unuka bivšeg fudbalera Đenove i Torina Nikole Lazetića, napisao je Skiro.

Italijanski novinar napravio je ovom prilikom gaf, Nikola Lazetić nije deda talentovanog Marka, već njegov stric.

Malo kasnije tokom subotnjeg dana, Skiro je korigovao svoju informaciju vezanu za novčani iznos, ali otkrio i jedan novi detalj:

- Marko Lazetić se dogovorio oko ličnih uslova s Milanom, a po pitanju četvorogodišnjeg ugovora. Pozitivan je bio sastanak s njegovim predstavnicima u četvrtak. On danas puni 18 godina i može da potpiše dugoročan ugovor. Roso-neri privode kraju dogovor sa Crvenom zvzedom za pet miliona evra i procenat od sledeće prodaje.

Omladinski reprezentativac Srbije je bio jedan od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde koji je osvojio titulu pod komandom Marka Nedića.

Potom je prosleđen na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar, gde je na 14 utakmica postigao četiri gola. Ove sezone upisao je 14 nastupa i gol u seniorskom timu Crvene zvezde

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)